Geachte klant,

Sinds de start van het Oogcentrum Noordholland in februari 2010 is verzekerde zorg opgenomen in ons pakket van diensten.

Met uitzondering van Caresq hebben alle zorgverzekeraars voor 2020 een overeenkomst afgesloten met Oogcentrum Noordholland. Voor de verzekerde klanten een hele geruststelling dat de oogzorg die wij bieden kwalitatief aan de hoge maatstaven van de zorgverzekeraars voldoet. Bij ons hoeft u geen extra kosten te betalen voor de medische behandeling van reguliere oogzorg.

Cosmetische ooglidcorrecties, bijzondere lensimplantaties, BlephEx behandelingen en rijbewijskeuringen worden echter niet vergoed door de basisverzekering. Vandaar dat u voor deze behandelingen op onze website een prijslijst aantreft. Voor meer informatie hierover kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen en nadere informatie opvragen.

Een staaroperatie wordt in de reguliere oogzorg vergoed door uw zorgverzekeraar, maar de verzekeraar vergoed alleen standaard lensimplantaties, geen bijzondere lensimplantaties. De techniek staat echter niet stil, en daarom willen wij u graag informeren over de verschillende mogelijkheden die u heeft in lenskeuze alvorens u een staaroperatie ondergaat. De behandeling van de staaroperatie wordt in deze situatie vergoed door uw zorgverzekeraar, voor de bijzondere lenzen die tijdens deze ingreep geïmplanteerd worden moet u een bijbetaling doen, zie hiervoor de prijslijst voor refractieve cataractchirurgie, de premium lens implantatie.

Refractieve cataractchirurgie; premium lens implantatie:

Torische lensimplantatie per oog € 600,-
Multifocale lensimplantatie per oog € 1300,-
Symfony Extended Range of Panoptix per oog € 1300,-
Torische multifocale lensimplantatie per oog € 1500,-

Cosmetische chirurgie: 

Ooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie € 1195,-
Onderooglidcorrectie € 1195,-

BlephEx behandeling:

BlephEx behandeling € 121,-

Keuring:

Rijbewijskeuring CBR:

Rijbewijskeuring CBR € 95,-