Identificatieplicht in de zorg

Vacatures


Ben jij die gemotiveerde doktersassistente/medisch secretaresse?

Solliciteer dan nu en word onze collega!

Als medisch secretaresse ben jij degene die de artsen en ander medisch personeel ondersteunt op het gebied van administratieve, organisatorische en secretariële werkzaamheden.
Zo zal je onder andere telefonisch de eerste triage uitvoeren en vragen beantwoorden in ons contactcentrum, meedraaien aan de balie waar -naast de ontvangst van patiënten- ook kleine handelingen worden verricht en patiënten voorzien van informatie in ons voorlichtingsbureau. Afhankelijk van je interesse en je ontwikkeling kunnen daar later verkoever-, omloop-, plannings- of CSA-werkzaamheden bij komen.

Wat wij bieden

  • Een gevarieerde baan, met wisselende werkzaamheden per dagdeel.
  • Een informele, motiverende werkomgeving, met enthousiaste collega’s, goede koffie en een actieve personeelsvereniging.
  • Arbeidsvoorwaarden op basis van de Cao ZKN.
  • De functie is gewaardeerd in schaal 35 van de Cao ZKN, die loopt van minimaal € 2302,- tot maximaal € 3423,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van jouw profiel en ervaring.
  • Daarnaast bieden we diverse aanvullende voorwaarden, zoals een ‘Goed in je vel’-budget en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat wij vragen

  • Je bent gastvrij, initiatiefrijk en communicatief vaardig.
  • Je bent flexibel inzetbaar gedurende de week (maandag tot en met zaterdag).
  • Je denkt graag mee over het optimaliseren van onze werkwijzen en beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen.
  • Digitale basisvaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift zijn vereist.
  • De functie is voor minimaal 34 uur per week, verdeeld over 4 tot 5 wisselende dagen per week. De werktijden variëren van maandag tot en met zaterdag, 07:45 tot 16:45.

Wie wij zijn

Oogcentrum Noordholland is een kennis en expertise centrum voor oogheelkundige zorg, gevestigd in Heerhugowaard. Vanuit het Oogcentrum bieden wij poliklinische behandelingen voor diverse oogaandoeningen. Wij geloven in aandacht voor patiënten èn medewerkers. Wij zijn een platte organisatie, waarbinnen werkplezier, veiligheid, gastvrijheid en een persoonlijke benadering belangrijke waarden zijn.

Solliciteer nu

Spreken bovenstaande functie en onze waarden jou aan? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Priscilla Stienstra, HR Manager via p.stienstra@oogcentrumnoordholland.nl

 


Home // / Over ons / Vacatures