Vacature Allround Oogarts

Oogcentrum Noordholland zoekt een allround oogarts die deel wil uitmaken van een ambitieuze en succesvolle organisatie. De organisatie wordt geleid door een oogarts en kenmerkt zich door korte lijnen en een open cultuur. Samen werken aan kwalitatief goede oogzorg in een organisatie die u ondersteunt is ons leidende motto. Door continu te verbeteren en te zoeken naar modernere oplossingen kan de oogarts vooral doen wat wij belangrijk vinden: goede patiëntenzorg bieden en patiënten de juiste aandacht geven.

Oogcentrum Noordholland is een van de grootste zelfstandige ZBC’s op het gebied van oogheelkunde in Nederland. Wij zijn in 10 jaar uitgegroeid tot een begrip in de regio en hebben een zeer hoge patiënt en medewerker tevredenheid. We zijn recent verhuisd naar een nieuw toonaangevend duurzaam pand in Heerhugowaard. Dit pand ademt licht, ruimte, openheid en professionaliteit uit.

Wij zijn op dit moment met 7 oogartsen. De spreekuren worden ondersteund door een team van 15 optometristen, orthoptisten, PA’s en TOA’s. Alle moderne apparatuur is aanwezig, inclusief geoutilleerde operatie- en behandelkamers waar ook narcose tot de mogelijkheden behoort. Wij werken volledig elektronisch met EPD EMMA wat inmiddels in vele (oogheelkundige) klinieken draait. Sinds 2013 hebben wij het ZKN keurmerk en sinds 2017 zijn we NEN7510 gecertificeerd. Met zorgverzekeraars zijn goede afspraken gemaakt die de continuïteit van het Oogcentrum garanderen.

Wij zoeken een allround oogarts met goede contactuele eigenschappen en een drive om voor iedere patiënt het beste te bereiken. Ook jonge klaren zijn welkom. Iedere oogarts bij ons werkzaam wordt uitgedaagd om zich te blijven ontwikkelen. Subspecialisaties zoals glaucoom willen wij graag toevoegen aan ons portfolio.

Alle oogartsen zijn bij ons in loondienst. De hoogte van het salaris is concurrerend te noemen, met goede secundaire voorwaarden, en is afhankelijk van ervaring. Er is een uitgebreid inwerkprogramma, waarin de aantallen worden aangepast tot een voor u acceptabele werkdruk. Jonge klaren krijgen hierbij intensieve begeleiding op OK. Heerhugowaard ligt op 35 autominuten van Amsterdam.

Kom gerust eens kijken om een indruk te krijgen van onze kliniek en de collegiale sfeer die kenmerkend is voor onze organisatie.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Dr. R.J. (Rob) van Geest, medisch directeur of met Dr. R.J. (Rob) Wouters, oprichter en eigenaar via email: directie@oogcentrumnoordholland.nl of telefonisch: 088-9191800.