Vacatures Oogcentrum Noordholland

Ben jij Medisch Secretaresse? Kom bij ons werken!

 

Wij zijn Oogcentrum Noordholland, gevestigd in Heerhugowaard en recent verhuisd naar ons nieuwe ultramoderne pand. Het Oogcentrum is een zelfstandig behandelcentrum en biedt poliklinische behandelingen voor veel voorkomende aandoeningen. Wij zijn een jonge organisatie met jonge vooruitstrevende specialisten en bieden kwalitatief hoogwaardige oogzorg op een klantvriendelijke manier.
Ons team bestaat op dit moment uit 8 oogartsen, 2 PA’s, 16 optometristen, orthoptisten, TOA’s, 22 medisch secretaresses, OK assistenten, CSA medewerker en een support groep. Door verdere groei willen wij ons team uitbreiden.

Wij zijn opzoek naar een Medisch Secretaresse. Je bent klantgericht, proactief en representatief. Daarnaast ben je uitermate stressbestendig, snel van begrip en heb je een korte inwerkperiode nodig om zelfstandig mee te kunnen draaien. Uiteraard ben je naast klantgericht ook communicatief vaardig, flexibel inzetbaar gedurende de hele week en sta je open voor veranderingen. Mede door jouw inbreng behouden wij een optimale werkwijze en sfeer. Bovendien beschik je over een gezonde dosis relativeringsvermogen. Computer kennis en goede typevaardigheid is een noodzaak.

Je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. Je zult ingezet worden in ons contactcentrum waar de eerste triage plaatsvindt. Je zult meedraaien aan de balie waar naast de ontvangst van patiënten, ook kleine handelingen worden verricht. Afhankelijk van je interesse en je ontwikkeling kunnen daar later verkoever, omloop, plannings of CSA activiteiten bij komen. Je werkt in een wisselend team en per dagdeel zal je rol wijzigen. Wij zijn een platte organisatie. Wij geloven in aandacht voor patiënten én medewerkers. Wij werken in een cultuur waar veiligheid, openheid en een persoonlijke benadering belangrijke waarden zijn.

Deze rol is ingeschaald in schaal 35 van de CAO ZKN. De functie is voor 4 wisselende dagen (van 9 ½ uur) per week. Spreekt bovenstaande rol en onze waarden je aan, stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae naar Priscilla Stienstra, HR Manager.
E-mail; p.stienstra@oogcentrumnoordholland.nl

 

Ben jij Medewerk(st)er Medische Steriele Hulpmiddelen? Kom bij ons werken!

 

Wij zijn Oogcentrum Noordholland. Gevestigd in Heerhugowaard. Oogcentrum Noordholland is een kennis en expertise centrum voor oogheelkundige zorg. Het Oogcentrum biedt poliklinische behandelingen van veel voorkomende aandoeningen, zoals bijvoorbeeld staar, glaucoom, diabetes mellitus en/of maculadegeneratie. Wij zijn een jonge organisatie met jonge vooruitstrevende specialisten en bieden kwalitatief hoogwaardige oogzorg op een klantvriendelijke manier. Oogcentrum Noordholland speelt een vooraanstaande rol in deze markt. Wij hebben contracten met alle verzekeraars.
Ons team bestaat op dit moment uit 8 oogartsen, 2 PA’s, 16 optometristen, orthoptisten, TOA’s, 22 medisch secretaresses, OK assistenten en een support groep.

Oogcentrum Noordholland beschikt op dit moment over één eigen centrale sterilisatie afdeling met de nieuwste apparatuur, dat onderdeel is van het Operatiecomplex. Wij beschikken over twee Operatiekamers en twee behandelkamers.

Wij zijn opzoek naar een gediplomeerde Medewerk(st)er Medische Steriele Hulpmiddelen met enige ervaring.

De taken;
* De medewerk(st)er Medische Steriele Hulpmiddelen zorgt voor gereinigd, gedesinfecteerd en steriel materiaal dat gebruikt wordt bij de operaties binnen het Oogcentrum.
* De medewerk(st)er Medische Steriele Hulpmiddelen zorgt voor passende opslag van medische hulpmiddelen en andere goederen in het magazijn, met alle administratieve taken die daar bij horen, en het doelmatig functioneren van sterilisatieapparatuur.
* Je beheert voorraden en levert een bijdrage aan het opstellen van protocollen.

Hoewel de functie een eenmansfunctie is, zullen bij afwezigheid de werkzaamheden worden waargenomen door collega’s.
De medewerk(st)er Medische Steriele Hulpmiddelen is verantwoordelijk voor de juiste overdracht en fungeert als het aanspreekpunt van de sterilisatie afdeling.

Wij zijn een platte organisatie. Wij geloven in aandacht voor patiënten én medewerkers. Wij werken in een cultuur waar veiligheid, openheid en een persoonlijke benadering belangrijke waarden zijn.

Deze rol is ingeschaald in schaal 40 van de ZKN CAO. De functie is voor 40 uur per week. Spreekt bovenstaande rol en onze waarden je aan, stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae naar Priscilla Stienstra, HR Manager.
E-mail; p.stienstra@oogcentrumnoordholland.nl