Passantentarief Huisarts Optometrist/Opticien Time out procedure

Oog voor de toekomst

Digitalisering binnen de zorg is niet meer weg te denken binnen onze maatschappij. Met het oog op wet- en regelgeving, oog voor de toekomst, moet onze organisatie zo duurzaam mogelijk gemaakt worden. Dat betekent ook dat er minder papier gebruikt zal gaan worden, waardoor per post verzonden op papier gezette afspraakbevestigingen tezijnertijd verleden tijd worden.

 

Een digitale Flyer is ontwikkeld om u, indien nodig en/of steeds opnieuw nodig, stapsgewijs te kunnen informeren wat u moet doen om de aan u toegezonden email noreply.oogcentrumnoordholland@zorgmail.nl te openen. De digitale Flyer treft u aan via de volgende link:

 

Flyer_BeveiligdMailen_Din_large_98x210mm_ONLINE.pdf

 

Om u zo goed mogelijk te informeren en u te laten wennen aan de digitalisering binnen onze zorg hebben wij een digitaal portaal Mijn Oogcentrum ontwikkeld, waarbinnen wij voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar bereikbaar zijn. Wanneer u al bekend bent binnen Oogcentrum Noordholland kunt u met uw inloggegevens binnen Mijn Oogcentrum voor u belangrijke informatie lezen, uw afspraken inzien en ook vervolgafspraken inzien die per email noreply.oogcentrumnoordholland@zorgmail.nl aan u toegezonden worden.

 

 

 


Home // / Nieuws / Oog voor de toekomst