Contact Oogcentrum Noordholland

Prijslijst


Geachte klant,

Sinds de start van het Oogcentrum Noordholland in februari 2010 is verzekerde zorg opgenomen in ons pakket van diensten.

Oogcentrum Noordholland biedt u naast verzekerde zorg ook medische specialistische zorg die niet tot het basispakket behoort.
Cosmetische ooglidcorrecties, bijzondere lensimplantaties, BlephEx behandelingen en rijbewijskeuringen worden niet vergoed door de basisverzekering. Vandaar dat u voor deze behandelingen op onze website een prijslijst aantreft. Voor deze zorg hanteren wij dezelfde kwaliteits- en veiligheidsstandaarden als voor de reguliere basiszorg.

Een staaroperatie wordt in de reguliere oogzorg vergoed door uw zorgverzekeraar, maar de verzekeraar vergoedt alleen standaard lensimplantaties, geen bijzondere lensimplantaties. De techniek staat echter niet stil, en daarom willen wij u graag informeren over de verschillende mogelijkheden die u heeft in lenskeuze alvorens u een staaroperatie ondergaat. De behandeling van de staaroperatie wordt in deze situatie vergoed door uw zorgverzekeraar, voor de bijzondere lenzen die tijdens deze ingreep geïmplanteerd worden doet u een bijbetaling, zie hiervoor de prijslijst voor refractieve cataractchirurgie; premium lensimplantatie.

Voor meer informatie over deze behandelingen of de bijzondere lensimplantaties kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen en nadere informatie opvragen.

 

Refractieve cataractchirurgie; premium lens implantatie:

Torische lensimplantatie per oog € 600,-
Multifocale lensimplantatie per oog € 1300,-
Symfony Extended Range of Panoptix per oog € 1300,-
Torische multifocale lensimplantatie per oog € 1500,-

Cosmetische chirurgie: 

Ooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie € 1195,-
Onderooglidcorrectie € 1195,-

BlephEx behandeling:

BlephEx behandeling € 121,-

 

Keuring:

Rijbewijskeuring CBR:

Rijbewijskeuring CBR € 114,-

Home // / Behandeling / Prijslijst