Contact Oogcentrum Noordholland

Kernwaarden


Professioneel

Patiënten verdienen de allerbeste zorg. Bij Oogcentrum Noordholland krijgt u zorg volgens de laatste stand der techniek. We investeren in opleidingen, houden onze vakliteratuur bij en passen nieuwe inzichten toe. Als organisatie kijken we kritisch naar ons eigen functioneren, blijven we leren van elkaar en staan we open voor feedback.

Gastvrij

Het team van Oogcentrum Noordholland richt zich door een kleinschalige setting en grote betrokkenheid op persoonlijke zorg. Wij ontvangen u hartelijk.

Werkplezier

Wij doen ons werk met groot plezier. Wij streven naar een goede werk-privébalans, goede beloning en arbeidsvoorwaarden, en betekenisvol werk.

Veilig

Oogcentrum Noordholland heeft het Zelfstandige Klinieken Nederland en NEN:7510 keurmerk. Veiligheid is onderdeel van onze cultuur en daarmee zichtbaar en onzichtbaar in ons dagelijks doen en laten. Wij blijven met elkaar in gesprek over veiligheid en leren van ons handelen.

Samenwerking

Wij geloven dat we samen een beter resultaat halen dan alleen. Wij delen kennis en ervaring, zowel intern als extern. Wij leveren een actieve bijdrage aan het eindresultaat. Samenwerking vereist openheid en oog hebben voor elkaars belangen.

 


Kernwaarden


Home // / Over ons / Kernwaarden