Passantentarief Huisarts Optometrist/Opticien Time out procedure

Koperen Jubileum voor Oogcentrum Noordholland!

De maand juni is inmiddels een bijzondere maand geworden voor Oogcentrum Noordholland.

Wanneer is dat begonnen?

De aanzet naar het bijzonder zijn van de maand juni is begonnen in november 2009, bij de start van de voorbereidingen voor de opening van Oogcentrum Noordholland, ruim 12,5 jaar geleden.

Op 20 juni 2020 begon een nieuw hoofdstuk Oogcentrum Noordholland. Vrijwel de gehele inboedel op de oude locatie werd binnen een paar dagen zeer gestructureerd ingepakt. Op 23 en 24 juni 2020 stond de verhuiswagen bij de oude locatie voor de deur om de inboedel te verhuizen naar de nieuwe locatie aan de Gildestraat 10 te Heerhugowaard.

Na een hele week van inpakken, verhuizen, uitpakken en alles weer netjes inruimen werd de reguliere patiëntenzorg op maandag 29 juni 2020 weer hervat.

In dezelfde maand, 2 jaar later, op zaterdag 18 juni 2022, mochten wij het jubileum 12,5 jaar Oogcentrum Noordholland vieren bij Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. In samenwerking met de afdeling evenementen van Grand Hotel Huis ter Duin en Agents After All AAA2010 hebben wij een prachtig feest kunnen organiseren. Ook dit bijzondere moment is inmiddels weer geschiedenis geworden waar wij met veel plezier op terug kunnen kijken.

Oogcentrum Noordholland schrijft inmiddels 12,5 jaar geschiedenis. Met oog voor zorg, oog voor kwaliteit, oog voor de medemens, oog voor samenwerking en oog voor de toekomst bouwen wij verder aan onze organisatie, een uniek expertisecentrum, onderweg naar het zilveren jubileum: 25 jaar Oogcentrum Noordholland!


Home // / Nieuws / Koperen Jubileum voor Oogcentrum Noordholland!