Passantentarief Huisarts Optometrist/Opticien Time out procedure

Manon Carrière is gediplomeerd Physician Assistent!

Uw ogen zijn uniek. Ze verdienen de allerbeste zorg. In het specialistisch Oogcentrum Noordholland krijgen ze die: deskundige oogzorg met aandacht voor uw specifieke wensen.

Oogcentrum Noordholland is dan ook heel trots op het feit dat zij gezien wordt als goede leerschool voor studenten in opleiding. Zij heeft daarmee het Predicaat Opleidingsplaats Optometrie toegekend gekregen, Predicaat opleidingsplaats Optometrie. Oogcentrum Noordholland is een hele mooie stageplaats voor mensen in opleiding voor Optometrie en afgestudeerde optometristen. Manon Carrière, optometrist, heeft dankbaar gebruik van gemaakt van de mogelijkheden die Oogcentrum Noordholland biedt! Predicaat opleidingsplaats Optometrie. Oogcentrum Noordholland is een hele mooie stageplaats voor mensen in opleiding voor Optometrie en afgestudeerde optometristen. Manon Carrière, optometrist, heeft dankbaar gebruik van gemaakt van de mogelijkheden die Oogcentrum Noordholland biedt!

Manon Carrière

Vanaf de opening werkte ik als medisch optometrist bij Oogcentrum Noordholland. Voordat ik hier kwam werkte ik al 10 jaar als optometrist in zowel het ziekenhuis als in de optiek. Ik had een deel van mijn opleiding tot optometrist in Canada gevolgd en had enkele jaren als optometrist in Engeland gewerkt. In 2015 was ik gestart met de Master Opleiding voor Physician Assistant. Een Physician Assistant wordt opgeleid om zelfstandig taken van de oogartsen over te kunnen nemen. Op 29 maart 2018 heb ik vol trots mijn diploma voor Physician Assistant in ontvangst mogen nemen. Naast mijn inschrijving in het Kwaliteitsregister voor Paramedici sta ik nu ook geregistreerd in het BIG register.

Ik ben in 2010 bij Oogcentrum Noordholland komen werken omdat ik graag goede oogzorg bied in een professionele werkomgeving, graag in een goed team samenwerk en hier de mogelijkheid krijg om door te mogen groeien in mijn educatieve en persoonlijke ontwikkeling.


Home // / Nieuws / Manon Carrière is gediplomeerd Physician Assistent!