Passantentarief Huisarts Optometrist/Opticien Time out procedure

Oogcentrum Noordholland gaat verhuizen

Wij hebben iets leuks te melden, vanaf 29 juni 2020 ontvangen wij u graag in ons nieuwe bedrijfspand!

Oogcentrum Noordholland heeft met Oog voor Zorg tien hele mooie jaren mogen beleven aan de W.M. Dudokweg 55 in Heerhugowaard.

Sinds de opening van Oogcentrum Noordholland in februari 2010 is onze missie deskundige oogzorg met aandacht voor de specifieke wensen van de klant. Iedere dag streven wij dit doel met veel plezier en succes na. Dit doen wij samen met een fantastisch team en onze partners.

Oog voor de Toekomst

In deze tien mooie jaren aan de W.M. Dudokweg 55 hebben de ontwikkelingen in het zorglandschap niet stilgestaan. Met Oogcentrum Noordholland hebben wij een bijdrage mogen leveren aan deze ontwikkelingen. Als bedrijf zijn we volwassener geworden, zijn we gegroeid van 7 naar 50+ teamleden en hebben wij mooie transformaties doorgemaakt. Dit heeft ons aan het denken gezet voor de toekomst.

Met Oog voor Zorg, Oog voor Kwaliteit, Oog voor Elkaar en Oog voor de Toekomst werden nieuwe ideeën geboren. Samen met alle medewerkers en externe betrokkenen hebben wij de missie en kernwaarden van Oogcentrum Noordholland aangescherpt. Om de nieuwe ideeën te kunnen verwezenlijken hebben wij gezamenlijk een Koers voor de Toekomst uitgezet. Door deze Koers te varen wil Oogcentrum Noordholland de toegang tot deskundige medisch specialistische zorg betaalbaar, toegankelijk en persoonlijk houden.

Om de Koers voor de Toekomst te kunnen realiseren moesten er veranderingen gaan plaatsvinden. Investeren in de ontwikkeling van onszelf, zowel medisch inhoudelijk als in ondersteunende processen zou niet toereikend zijn om de visie die wij voor ogen hebben te blijven verwezenlijken. Er moest een verandering gaan plaats vinden met grote impact op het totaal concept, waaronder de beleving van de klant, de toegankelijkheid van zorg, de efficiency, en het kunnen leveren van nog betere kwalitatieve oogzorg. Alle ideeën zijn tezamen gekomen in de ontwikkeling van het Oogcentrum van de Toekomst.

Wij stellen jullie graag voor aan het Oogcentrum van de Toekomst, oftewel de nieuwe locatie van Oogcentrum Noordholland, aan de Gildestraat 10 te Heerhugowaard. Met hart en ziel hebben wij gewerkt aan de totstandkoming van deze fantastische locatie. Vanaf 29 juni 2020 zullen wij op deze locatie onze werkzaamheden gaan uitvoeren.

Adreswijziging

Per 29 juni 2020 zijn onze adresgegevens als volgt:
Oogcentrum Noordholland
Gildestraat 10
1704 AG Heerhugowaard

Indien er vragen en of opmerkingen zijn naar aanleiding van deze berichtgeving dan kunt u deze mailen naar info@oogcentrumnoordholland.nl of stellen aan uw huidige contactpersoon binnen de organisatie.

Met vriendelijke groet,

Team Oogcentrum Noordholland


Home // / Nieuws / Oogcentrum Noordholland gaat verhuizen