Oogcentrum Noordholland opent Optometriecentrum in Purmerend

Op 7 september 2021 opent Oogcentrum Noordholland een volwaardig Optometriecentrum in Purmerend. De medisch optometristen In het Optometriecentrum staan onder supervisie van de oogartsen van Oogcentrum Noordholland en kunnen een volwaardig deskundig oogonderzoek uitvoeren.

Na een verwijzing door de huisarts wordt het eerste oogonderzoek meestal door een medisch optometrist uitgevoerd. Indien nodig krijgt u een vervolgafspraak bij de oogarts.

Oogcentrum Noordholland doet er alles aan om u als patiënt goede oogzorg dichtbij huis aan te bieden. Naast onze locaties in Heerhugowaard en Wieringerwerf bent u daarom vanaf 7 september 2021 op afspraak welkom in Medisch Centrum Novawhere (MCN), Professor Meester P.J. Oudlaan 7 in Purmerend.

U kunt ons telefonisch bereiken op 088 91 91 800. Om de behandeling van de medisch optometrist vergoed te krijgen heeft u een verwijzing van de huisarts nodig.

 

Oogcentrum Noordholland is genomineerd voor het mooiste bedrijfsgebouw van Westfriesland. Digitaal uw stem uitbrengen voor het mooiste bedrijfsgebouw van Westfriesland? Dat mag en kan tot 14 augustus 2021 via deze link https://docs.google.com/…/1FAIpQLSciQeK6tJVcp0…/viewform.

Delen onder familie, vrienden, collega’s en kennissen wordt gewaardeerd!
Alvast heel erg bedankt!

 


Home // / Nieuws / Oogcentrum Noordholland opent Optometriecentrum in Purmerend