Passantentarief Huisarts Optometrist/Opticien Time out procedure

Samenwerking met oogkeuring.nl per 1 april 2022

Oogcentrum Noordholland is het expertisecentrum voor oogheelkundige zorg in de regio Noord-Holland. Wij bieden medisch specialistische zorg voor oogheelkundige aandoeningen en voorzien daarmee in een groeiende vraag naar oogzorg.

De juiste zorg op de juiste plek

Om de toegankelijkheid van medisch specialistische zorg te kunnen borgen maken wij steeds afwegingen welke zorg op welke locatie moet worden aangeboden. Wij denken na over de juiste zorg op de juiste plek en het verplaatsen van oogheelkundige zorg met behoud van kwaliteit dichtbij de mensen thuis.

Wij hebben daartoe een optometriecentrum geopend in Wieringerwerf en Purmerend waar een zogeheten pluis / niet pluis beoordeling kan worden uitgevoerd door een medisch geschoolde optometrist. De optometristen die daar werken staan voortdurend onder begeleiding van de oogartsen van Oogcentrum Noordholland. Zo dragen wij bij aan het reduceren van wachttijden en daarmee verbetert de toegankelijkheid van de oogzorg in de regio Noord-Holland.

Regionale samenwerking

Voor het CBR verrichten wij nu keuringen op onze locatie in Heerhugowaard. Door met oogkeuring.nl te gaan samenwerken op het gebied van rijbewijskeuringen kunnen wij vanaf 1 april 2022 op meerdere locaties rijbewijskeuringen doen, waardoor de locatie in Heerhugowaard zich kan toespitsen op medisch specialistische oogzorg.

Wat betekent dit voor u als patiënt

Dient u een CBR rijbewijskeuring te ondergaan dan kunt u vanaf 1 april 2022 terecht op alle locaties van oogkeuring.nl. Zo bent u op zeer korte termijn verzekerd van een deskundige beoordeling op een locatie dichtbij u in de buurt. Wij verzorgen scholing en begeleiden bij de keurende optometrist en zien erop toe dat de formele procedure correct wordt afgehandeld.

Samen staan wij voor betere zorg!

Namens de directie van Oogcentrum Noordholland

 

 

 

 


Home // / Nieuws / Samenwerking met oogkeuring.nl per 1 april 2022