Passantentarief Huisarts Optometrist/Opticien Time out procedure

Oogcentrum Noordholland heeft veiligheid hoog in het vaandel en verscherpt de interne maatregelen

Oogcentrum Noordholland heeft veiligheid hoog in het vaandel. Deze veiligheid ziet niet alleen toe op de kwaliteit van het medisch professioneel handelen, maar ook in de omgang met elkaar.

 

Met betrekking tot de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de toename van het aantal besmettingen neemt Oogcentrum Noordholland haar verantwoordelijkheid. Vanaf maandag 5 oktober 2020 wordt iedereen vanaf 13 jaar en ouder vriendelijk doch dringend verzocht een mondkapje te dragen wanneer men het Oogcentrum betreedt.

 

De plicht om vanaf maandag 5 oktober 2020 een mondkapje te dragen geldt naast alle andere voorzorgsmaatregelen die van belang zijn om het Coronavirus in te dammen en onder controle te krijgen. Door mee te werken aan alle voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus kunnen wij de oogzorg binnen Oogcentrum Noordholland bereikbaar houden voor iedereen die in deze bijzondere tijd oogzorg nodig heeft!

 

Poliklinische, operatieve verrichtingen en kleine ingrepen
Onze kliniek blijft geopend voor patiënten.

 

Heeft u last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts?
Uw afspraak kan NIET doorgaan als u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. U dient uw afspraak dan bij voorkeur per email bij ons te annuleren via info@oogcentrumnoordholland.nl.

 

Gaan de afspraken en behandelingen bij Oogcentrum Noordholland door?

Als u een afspraak heeft en deze gaat niet door, wordt u gebeld. Hoort u niets, dan wordt u op het spreekuur verwacht. Twijfelt u of een afspraak doorgang kan vinden, laat dit weten via een e-mail naar info@oogcentrumnoordholland.nl.

 

Mag ik een begeleider meenemen naar Oogcentrum Noordholland?

Voor volwassenen geldt:
Voor het bezoeken van een afspraak geldt dat de patiënt bij voorkeur alleen naar binnen komt, tenzij begeleiding nodig is.

Voor kinderen geldt:
Bij een afspraak voor een kind mag één ouder begeleiden, andere kinderen die geen afspraak bij ons hebben mogen niet worden meegenomen.

 

Kan ik een afspraak maken of in laten schrijven als nieuwe patiënt?
Ja, u kunt een afspraak bij ons maken, voor nieuwe patiënten alleen met een verwijsbrief van de huisarts. Uw huisarts stuurt uw verwijzing naar ons door. Na ontvangst van de verwijzing nemen wij contact met u op.

 

Handhygiëne
In de kliniek is het beleid van handdesinfectie geïntensiveerd, ook voor onze bezoekers is handdesinfectie voldoende aanwezig. Onze medewerkers schudden geen handen meer.

 

Pas zelf ook goede algemene hygiëne toe:

  • Was uw handen met water en zeep bij onze pantry’s of bij onze toiletruimtes
  • Schud geen handen
  • Hoest en/of nies in uw elleboog
  • Gebruik wegwerpzakdoeken of tissue
  • Draag een mondkapje

Home // / Nieuws / Oogcentrum Noordholland heeft veiligheid hoog in het vaandel en verscherpt de interne maatregelen