Passantentarief Huisarts Optometrist/Opticien Time out procedure

Zijn wij de “meest patiëntvriendelijke kliniek” van Nederland?

Onze kliniek is in september 2014 genomineerd voor de titel ‘meest patiëntvriendelijke kliniek’. Op woensdag 24 september 2014 is bekend gemaakt wie van de vijf genomineerde klinieken winnaar is geworden. Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis is dit jaar de winnaar geworden. Wij feliciteren Alexander Monro van harte met het behalen van de eerste prijs.

De publieksprijs is een initiatief van zorgkaartNederland.nl, de grootste reviewsite voor de zorg. De waarderingen op deze site vormen de basis voor de uitslag. 

Beoordeling

Om de patiëntvriendelijkheid van de klinieken te beoordelen is gebruik gemaakt van de waarderingen op www.zorgkaartnederland.nl. Alle klinieken in Nederland met meer dan 50 waarderingen zijn meegenomen in de beoordeling. Hierbij tellen ook de waarderingen per specialist mee. Op basis hiervan is een top 5 samengesteld. De uitslag wordt vastgesteld in samenwerking met MarketResponse, een van de toonaangevende research consultancy bureaus in Nederland. Patiënten beoordelen de klinieken op Zorgkaart Nederland op basis van onder andere de informatievoorziening, de bejegening, de behandeling en de accommodatie.

Uitreiking

De prijs is uitgereikt door Gerdi Verbeet, voorzitter van de raad van toezicht van Patiëntenfederatie NPCF. Dit gebeurde tijdens het relatie event van Zorgkaart Nederland in De Landgoederij in Bunnik.

De vijf genomineerden klinieken in 2014 waren (in alfabetische volgorde):

  • Aesthetic Beauty Clinics (Veldhoven)
  • Alexander Monro Borstkankerziekenhuis (Bilthoven)
  • Bloemingdael Plastisch chirurgie (Haarlem)
  • Medisch Centrum Waalre (Waalre)
  • Oogcentrum NoordHolland (Heerhugowaard)

Home // / Nieuws / Zijn wij de “meest patiëntvriendelijke kliniek” van Nederland?