Passantentarief Huisarts Optometrist/Opticien Time out procedure

Ben jij die gemotiveerde Oogarts (m/v)?

Oogcentrum Noordholland zoekt een oogarts die deel wil uitmaken van een ambitieuze en succesvolle organisatie, mogelijkheid tot subspecialisatie is er zeker ook. De organisatie wordt geleid door een oogarts en kenmerkt zich door korte lijnen en een open cultuur. Samen werken aan kwalitatief goede oogzorg in een organisatie die jou ondersteunt is ons leidende motto. Door continu te verbeteren en te zoeken naar modernere oplossingen kan de oogarts vooral doen wat wij belangrijk vinden: goede patiëntenzorg bieden en patiënten de juiste aandacht geven.

 

Wat wij bieden

  • Een gevarieerde baan met veel eigen verantwoordelijkheid.
  • Een informele, motiverende werkomgeving, met enthousiaste collega’s, goede koffie en een actieve personeelsvereniging.
  • Daarnaast bieden we diverse aanvullende voorwaarden, zoals een ‘Goed in je vel’-budget en ruimte voor begeleide persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Wat wij zoeken

Wij zoeken een oogarts met goede contactuele eigenschappen en een drive om voor iedere patiënt het beste te bereiken. Ook jonge klaren zijn welkom. Alle oogartsen zijn bij ons in loondienst.
Er is een uitgebreid inwerkprogramma, waarin de werkzaamheden individueel wordt besproken tot een voor jou acceptabele werkdruk. Jonge klaren krijgen hierbij intensieve begeleiding op OK zo lang als het nodig is. Heerhugowaard ligt op 35 autominuten van Amsterdam, parkeren (met laadpaal) kan onder de kliniek. Tevens slechts op 4 minuten loopafstand vanaf het station.

De functie is voor minimaal 3 (0,75 FTE) tot 4 (1,0 FTE) dagen per week.

Kom gerust eens kijken om een indruk te krijgen van onze kliniek en de collegiale sfeer die kenmerkend is voor onze organisatie.

 

Wie wij zijn

Oogcentrum Noordholland is een expertise centrum voor oogheelkundige zorg, gevestigd in Heerhugowaard. Vanuit het Oogcentrum bieden wij poliklinische behandelingen voor diverse oogaandoeningen. Wij geloven in aandacht voor patiënten èn medewerkers. Wij zijn een platte organisatie, waarbinnen werkplezier, veiligheid, gastvrijheid en een persoonlijke benadering belangrijke waarden zijn.

 

Het team bestaat op dit moment uit 10 oogartsen. De spreekuren worden 1 op 1 ondersteund door een team van 21 optometristen, orthoptisten en PA’s. Alle moderne apparatuur is aanwezig, inclusief geoutilleerde operatie- en behandelkamers waar ook narcose tot de mogelijkheden behoort. Wij werken volledig elektronisch met EPD EMMA wat inmiddels in vele (oogheelkundige) klinieken draait. Sinds 2013 hebben wij het ZKN keurmerk en sinds 2017 zijn we NEN7510 gecertificeerd. Met zorgverzekeraars zijn goede afspraken gemaakt die de continuïteit van het Oogcentrum garanderen.

Solliciteer nu

Spreken bovenstaande functie en onze waarden jou aan? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar
dr. R.J. Wouters via rj.wouters@ooogcentrumnoordholland.nl


Home // / Nieuws / Ben jij die gemotiveerde Oogarts (m/v)?