Professioneel

Klanten verdienen de allerbeste zorg. Bij Oogcentrum Noordholland krijgt u zorg volgens de laatste stand der techniek. We investeren in (interne) opleidingen, houden onze vakliteratuur bij en passen nieuwe inzichten toe. Als organisatie kijken we kritisch naar ons eigen functioneren, blijven we leren van elkaar en staan we open voor feedback.

Persoonlijk

Het team van Oogcentrum Noordholland richt zich door een kleinschalige setting en grote betrokkenheid op persoonlijke zorg. Wij kennen u en wij kennen elkaar. Dat leidt tot betere zorg.

Ontwikkeling

Oogcentrum Noordholland ziet het als haar verantwoordelijkheid om oogzorg betaalbaar en toegankelijk te houden en zorg op een hoog niveau aan te bieden. Hiertoe zijn onze medewerkers en de organisatie continu in ontwikkeling. Wij stellen onszelf continu de vraag: hoe kan het morgen beter?

Veilig

Oogcentrum Noordholland heeft het Zelfstandige Klinieken Nederland en NEN:7510 keurmerk. Veiligheid is onderdeel van onze cultuur en daarmee zichtbaar en onzichtbaar in ons dagelijks doen en laten. Wij blijven met elkaar in gesprek over veiligheid en leren van ons handelen.

Open

Wij geloven dat het meetbaar maken van de uitkomsten van zorg resulteert in betere zorg. Openheid is niet zozeer een waarde maar een voorwaarde: openheid geeft inzicht en wekt vertrouwen. Bij ons is alles bespreekbaar.