Passantentarief Huisarts Optometrist/Opticien Time out procedure

Ben jij die gemotiveerde Medewerk(st)er Medische Steriele Hulpmiddelen(MMSH)?

Als gediplomeerd Medewerk(st)er Medische Steriele Hulpmiddelen zorg jij voor gereinigd, gedesinfecteerd en steriel materiaal dat gebruikt wordt bij  operaties en behandelingen binnen het Oogcentrum. Daarnaast zorg jij voor de passende opslag van medische hulpmiddelen en andere goederen, met alle administratieve taken die daar bij horen, en het doelmatig functioneren van sterilisatieapparatuur. Hoewel de functie een eenmansfunctie is, zullen bij afwezigheid de werkzaamheden worden waargenomen door collega’s. Jij verwerkt de inkomende en uitgaande goederen, jij bent verantwoordelijk voor de juiste overdracht en voor het in het oog houden van de kwaliteit van deze goederen. Ook signaleer je en anticipeer je op gebeurtenissen in relatie tot patiëntveiligheid en registreer je deze. Uiteraard onderneem je actie waar nodig is.

 

Wat wij bieden

 • Een gevarieerde baan met veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Een informele, motiverende werkomgeving, met enthousiaste collega’s, goede koffie en een actieve personeelsvereniging.
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao ZKN.
 • De functie is gewaardeerd in schaal 35 van de cao ZKN, die loopt van minimaal € 2.597,- tot maximaal € 3.753,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van jouw profiel en ervaring.
 • Een eindejaarsuitkering in december.
 • Daarnaast bieden we diverse aanvullende voorwaarden, zoals een ‘Goed in je vel’-budget en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Wat wij vragen

 • Je beschikt over een diploma Medische Steriele Hulpmiddelen. Ervaringskennis ten aanzien van het coördineren en organiseren van werkzaamheden is een pre.
 • Je voelt je verantwoordelijk, werkt heel nauwkeurig en levert altijd kwaliteit.
 • Je bent flexibel inzetbaar gedurende de week.
 • Je denkt actief mee over het optimaliseren van onze werkwijzen en beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen.
 • De functie is voor minimaal 34 uur tot 40 uur per week. De werktijden gaan in overleg en variëren van maandag tot en met zaterdag, 07:45 tot 16:45 uur.

 

Wie wij zijn

Oogcentrum Noordholland is een kennis en expertise centrum voor oogheelkundige zorg, gevestigd in Heerhugowaard. Vanuit het Oogcentrum bieden wij poliklinische behandelingen voor diverse oogaandoeningen. Op onze locatie beschikken wij over twee operatiekamers , twee behandelkamers en een centrale sterilisatie afdeling met de nieuwste apparatuur. Wij geloven in aandacht voor patiënten èn medewerkers. Wij zijn een platte organisatie, waarbinnen werkplezier, veiligheid, gastvrijheid en een persoonlijke benadering belangrijke waarden zijn.

 

Solliciteer nu

Spreken bovenstaande functie en onze waarden jou aan? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Priscilla Stienstra, HR Manager via p.stienstra@oogcentrumnoordholland.nl


Home // / Nieuws / Ben jij die gemotiveerde Medewerk(st)er Medische Steriele Hulpmiddelen(MMSH)?