NHN Business Award 2019

De finale van de #NHNBusinessAwards 2019 op donderdagavond 28 november 2019 in de Cultuurkoepel in Heiloo was echt geweldig en superspannend! 

Zowel voor de Publieks Award als voor de NHN Business Award heeft #OogcentrumNoordholland helaas niet de eerste plek mogen bemachtigen, maar wij zijn giga trots dat Oogcentrum Noordholland de finale bereikt heeft en daarbij een derde plek in de categorie Publieks Award 2019 en een tweede plek in de categorie NHN Business Award 2019 Midden heeft weten te bemachtigen. 

Wij willen de mensen die op ons bedrijf gestemd hebben hartelijk bedanken voor alle support die wij gekregen hebben. Wij zijn superblij dat wij deze bijzondere finale mee mochten maken, superblij met alle support, en superblij met de derde plek in de categorie Publieks Award 2019 en de tweede plek in de categorie NHN Business Award 2019 Midden. 

Daarnaast willen wij de winnaars in de categorie Publieks Award, Pitch Award, Groot bedrijf, Midden bedrijf, Klein bedrijf en Energie & Duurzaamheid, van harte feliciteren. Noord Holland Noord mag giga trots zijn op zoveel mooie ondernemingen in deze regio!