Curriculum Vitae

Sinds 2001 algemeen oogarts met als aandachtsgebieden

  • Voorsegment chirurgie
  • Oculoplastische chirurgie
  • Glaucoom
  • Cataract

Klantwaarderingen

www.zorgkaartnederland.nl

 

Mijn naam is Rob Wouters. In 1992 studeerde ik af als medicus aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Alvorens de specialisatie oogheelkunde te kunnen gaan volgen heb ik eerst een jaar als arts-assistent Neurologie gewerkt in het St. Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Daarna ben ik in het Oogziekenhuis Rotterdam als arts-onderzoeker een onderzoek gestart. Bij het onderzoek werd onder andere gekeken naar oogbewegingen bij mensen met de ziekte van Graves en naar ooglidbewegingen bij mensen met een hangend ooglid; ptosis. Tijdens de specialisatie tot oogarts heb ik het onderzoek voortgezet. Na enkele zeer interessante publicaties heeft dit geleid tot een promotie tot doctor in  de geneeskunde op 28 november 2001. Mijn proefschrift draagt de titel: Saccades of the eye and eyelid; clinical applications.

Omdat ik altijd graag informatie in mij opneem, ben ik naast mijn werk als oogarts een nieuwe studie gaan volgen aan het TIASNIMBAS instituut te Tilburg. Op 12 maart 2008 heb ik deze studie met goed gevolg afgerond en heb daarbij de titel Master of Health Administration (MHA) behaald.

Daarna ben ik naast mijn werk als oogarts mijn aandacht gaan vestigen op het neerzetten van een gespecialiseerd oogheelkundig centrum. Dit gespecialiseerde oogcentrum is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio Noord-Holland.

Met gepaste trots presenteer ik aan u Oogcentrum Noordholland. Wij bieden excellente oogzorg in een omgeving volledig ingericht met kwalitatief hoogwaardige apparatuur. In collegiale sfeer werken wij hier samen met alle andere medewerkers, die zeer goed geschoold zijn.

Oogcentrum Noordholland biedt oogzorg voor iedereen, alle oogzorg onder één dak. U bent bij ons van harte welkom!