Update maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Corona virus

Oogcentrum Noordholland heeft veiligheid hoog in het vaandel. Deze veiligheid ziet niet alleen toe op de kwaliteit van het medisch professioneel handelen, maar ook in de omgang met elkaar.

Vanaf oktober 2020 hadden wij onze bezoekers daarom al vriendelijk doch dringend verzocht naast de andere voorzorgsmaatregelen ook een mondkapje te dragen wanneer u bij ons binnen bent.

Vanaf 1 december 2020 zijn de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Corona virus door de Nederlandse regering aangescherpt. Iedereen vanaf 13 jaar en ouder wordt vanaf 1 december 2020 van rechtswege verplicht om in publieke ruimtes een mondkapje te dragen. 

De regelingen, en dus ook de mondkapplicht, gelden in eerste instantie voor drie maanden. Na die periode is verlenging mogelijk. Zodra er geen medische noodzaak meer is worden de regelingen weer ingetrokken.

Meer informatie hierover treft u aan onder bijgevoegde link https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/11/19/mondkapje-verplicht-vanaf-1-december